De praktijk van de toekomst


ArtsOnline voor patiënten

U kunt nu simpel, veilig en vertrouwd online zorg krijgen

van artsen van uw vertrouwde huisartsenpraktijk, zonder dat u de deur uit hoeft!


Ontdek de voordelen

Hetzelfde vertrouwde huisartsengezicht, of zijn waarnemer, bij u thuis

Met ArtsOnline zit u bij de huisarts in de spreekkamer, alleen is dit een digitale spreekkamer in plaats van een fysieke. U stelt dezelfde vragen, deelt uw klachten en informatie en uw huisarts helpt u hiermee verder. Hierdoor bent u minder afhankelijk van anderen en kunt u energie, reistijd en reiskosten besparen. ArtsOnline werkt even simpel als doeltreffend. Voordat u uw huisarts raadpleegt vult u een aantal vragen in waarom u contact zoekt met uw huisarts. Zo heeft u de tijd om alle informatie en vragen die u aan de huisarts wilt stellen in te vullen en kan uw huisarts zich nog beter voorbereiden op het gesprek. Dat is niet alleen gemakkelijk voor de huisarts maar vooral ook voor u omdat u nog beter en sneller kunt worden geholpen.

Patiënten over ArtsOnline

U heeft geen speciale apparatuur of app’s nodig om gebruik te maken van ArtsOnline. Het contact verloopt via de goed beveiligde website web.artsonline.nl. U kunt uw pc, tablet (bv. iPad) of mobiele telefoon gebruiken. Ontdek de ervaringen van andere patiënten en welke voordelen het voor u kan hebben.

Voordelen van ArtsOnline voor patiënten

Direct contact met de praktijk

U hoeft geen afspraak meer te maken met de assistent, u krijgt direct contact met de huisarts of waarnemer. Dat scheelt u tijd.

Voor contact met de huisarts hoeft u niet meer naar de praktijk maar dat kan vanuit elke locatie met een internetverbinding.

Chat gegevens terugkijken

Na afloop van het gesprek kunt u de chat-teksten rustig nalezen en indien gewenst kunt u deze ook downloaden.
ArtsOnline is voor mij ideaal!

'Juist met kinderen is het prima omdat ik niet fysiek in een wachtkamer hoef te wachten. Ik weet wanneer ik aan de beurt ben en krijg echt het gevoel goed te worden geholpen door mijn huisarts. Op een moment dat hem en mij dat schikt. Ik ben er erg blij mee. Moeilijk? Echt niet, het wordt heel helder en duidelijk uitgelegd.’

Susan Arendsen-Hendriksen en zoontje Jesse

Een fantastische vinding!

‘Je klapt je scherm open, kijkt op je telefoon
wanneer je aan de beurt bent en klaar is Kees.
Dat is echt een fantastische vinding. Het kan in je
eigen-vertrouwde omgeving. Ik zie het als een
verbreding van het zorgaanbod. Het scheelt veel
tijd en de kwaliteit van huisartsenzorg is echt prima.’
Ted Zwetsloot

U ontvangt via e-mail een uitnodigingslink van uw eigen huisartsenpraktijk. Via web.artsonline.nl maakt u vervolgens eenmalig een account aan, waar u ook in de toekomst gebruik van kunt blijven maken.

Online huisarts bezoeken

Stap 2

Wanneer uw huisarts spreekuur heeft via ArtsOnline kunt u een digitaal gesprek starten. U doorloopt een korte vragenlijst, test de werking van uw camera en geluid en neemt plaats in de (digitale) wachtkamer.
Online huisarts bezoeken

U ziet hoeveel wachtenden er voor u zijn, maar hoeft niet voor het scherm te wachten. Zijn er geen wachtenden meer voor u, dan krijgt u een sms-bericht. Ook als de huisarts u uit de digitale wachtkamer ophaalt en de digitale spreekkamer binnenlaat krijgt u een sms-bericht.

In de digitale spreekkamer kunt u via ArtsOnline chatten, beeldbellen of gewoon bellen met uw huisarts. Tijdens het gesprek kunt u ook een foto delen. Na afloop van het gesprek kunt u de chat-teksten rustig nalezen en deze ook downloaden.
De praktijk van de toekomst

Dat kan alleen als uw huisartsenpraktijk gebruik maakt van ArtsOnline. Zij zorgen ervoor dat u uitgenodigd wordt voor ArtsOnline. ArtsOnline biedt u de mogelijkheid om digitaal uw huisarts te bezoeken. Alles nog eens rustig nalezen? Download de digitale brochure.