ArtsOnline voor huisartsen

Wij begeleiden u naar dé digitale huisartsenpraktijk van de toekomst.

Minder werkdruk, meer variatie, groeimogelijkheden en een

prachtige service voor uw patiënten.


Ontdek de mogelijkheden

Duurzame toekomstbestendige 

huisartsenzorg

Huisartsenzorg staat dicht bij mensen. De huisartsenpraktijk dient makkelijk bereikbaar te zijn, de arts snel aanspreekbaar en de geleverde zorg van hoog niveau. Dat levert veel huisartsen hoofdbrekens op. Ze willen aan de zorgvraag voldoen maar kampen steeds vaker met een grote werkdruk. Dat kan anders. Het digitale platform ArtsOnline biedt u een helpende hand om deze uitdaging aan te kunnen.

ArtsOnline is een platform waar huisartsen, waarnemers en patiënten elkaar ontmoeten. Op deze manier wordt de huisartsenzorg in ons land optimaal op elkaar afgestemd. Het vermindert de druk binnen huisartsenpraktijken, zorgt ervoor dat de waareemcapaciteit optimaal op elkaar wordt afgestemd en de toegang tot huisartsenzorg nu en in de toekomst kan worden gewaarborgd.

Huisartsen over ArtsOnline

Gemak dient de mens. We maken gebruik van de mogelijkheden die deze digitale tijd te bieden heeft. Een simpele digitale intake, een klantvriendelijke virtuele wachtkamer, ondersteuning workflow met sms-berichten, delen van foto’s,  beeldbellen, live chat, VOIP bellen, downloaden van de chatgeschiedenis, het is allemaal voorhanden voor arts en patiënt. Het starten van een digitaal consult was nog nooit zo simpel.

Voordelen van ArtsOnline voor huisartsen

Minder werkdruk, meer variatie & groeimogelijkheden


Een slimme marktplaats

voor online waarnemers


Een geweldige service

voor uw patiënten


Samen sterk

Bent u niet in staat het online-spreekuur te doen, op zoek naar flexibele uitbreiding of wilt u uw werkdruk verminderen?  Met ArtsOnline kunt u via uw vertrouwde waarnemer of via onze slimme openbare marktplaats, eenvoudig een waarnemer uw spreekuur laten doen, zonder dat u uw fysieke praktijkruimte beschikbaar hoeft te stellen. De zorginhoudelijke terugkoppeling van het consult, het waarneemcontract en de financiële afwikkeling tussen u en uw waarnemer wordt door het ArtsOnline platform gefaciliteerd.

Doeltreffend en veilig 

ArtsOnline is een digitaal platform dat op innovatieve wijze het contact tussen huisartsen, waarnemers en patiënten mogelijk maakt. Dat gaat op een simpele, doeltreffende, transparante en uiteraard veilige manier. Voor huisarts en patiënt. Hierdoor kunnen huisartsen locatie-onafhankelijk patiënten voorzien van huisartsenzorg. Op die momenten dat de huisarts digitaal beschikbaar wil zijn. 

Een prachtige service

Het consult komt via een beveiligde website tot stand. De huisarts ziet voor het consult de hulpvraag van de patiënt. Dat maakt een goede voorbereiding aan beide kanten mogelijk. Dit bespaart tijd en is wel zo efficiënt. Minder werkdruk, meer variatie, groeimogelijkheden en een prachtige service voor uw patiënten. ArtsOnline zorgt samen met u voor een toekomstbestendige huisartsenzorg.
De praktijk van de toekomst
Het inrichten van een digitaal spreekuur is eenvoudig. Wij gaan u helpen. U krijgt van één van de medewerkers van ArtsOnline een gratis adviesgesprek en een live-demonstratie. Ook nadat u klaar bent voor het digitale spreekuur ondersteunen wij u. Vragen, ideeën, suggesties, u kunt ze altijd bij ons kwijt.
Toekomstbestendige huisartsenzorg